Zeekool Eetbaar
Geschiedenis
Oudheid
Middeleeuwen
Naamgeving
Officiële benaming :
Familie :
Geslacht :
Soortnaam :
Nederlandse benaming :
Duitse benaming :
Franse benaming :
Engelse benaming :
Volksbenaming :
Kenmerken
kenmerken | |
---|---|
hoogte | |
bloeitijdstip | |
bloemkleur | |
blad | |
inhoud | |
geur | |
smaak |
bloeiwijze :
blad :
groeiwijze :
Inheemse kool die het zeer goed doet in de volle grond.
Vindplaats
Standplaats
Combinatieteelt positief
Combinatieteelt negatief
Teelt
zaaien :
stekken :
Zeekool wordt het makkelijks vermeerderd door stekken.
scheuren :
Onderhoud
Vanaf maart kan je de nieuwe scheuten laten bleken onder stenen potten.
Oogst
In het april kan men stap voor de scheuten beginnen oogsten.
Bewaren
Gebruik
delen
inhoud
gerechten
Tuinontwerp
Aanleg
Soorten
Verwante soorten
Meer info
Bezoeken :
Boeken :
Sites :